Aanmelden mondhygiënist

Week van de Mondhygiënist 2020

Maandag 16 tot en met zondag 22 maart organiseren we alweer de achtste editie van de Week van de Mondhygiënist (WvdM). Het doel van deze bewustwordingsweek blijft hetzelfde, maar het meedoen wordt voor jou als NVM-mondhygiënist makkelijker gemaakt. Dit alles met als doel: aandacht vragen voor het werk van de mondhygiënist en het uitdragen van het belang van een gezonde mond voor de algehele gezondheid. De focus ligt op het thema: ‘Stralen doe je met een gezonde mond!’

Aandacht vragen kan zijn door flyers uit te delen op de markt, door poetsles te geven op een school, door een gezondheidscentrum te bezoeken, door checkups van 15 min. aan te bieden aan Etosklanten (zie aparte nieuwsbrief die hierover volgt), door voorlichting te geven in de apotheek, door de sociale media te bombarderen met posts, een rondleiding te geven in de praktijk, etcetera. Alles is denkbaar. Samen maken we de boodschap groot. Meedoen is simpel … laat je gegevens hieronder achter en dan wordt automatisch een toegangscode voor de promotietoolkit toegestuurd. NVM-mondhygiënisten bereidt een grote landelijke campagne voor. We zullen je in de komende tijd op de hoogte houden middels WvdM-nieuwsbrieven.

>> 2 KRM-punten worden voor deelname toegekend! <<

Ja, hierbij meld ik mij aan voor deelname aan de Week van de Mondhygiënist van maandag 16 t/m zondag 22 maart 2020 en ik wil de toolkit ontvangen.

 


Mijn activiteiten in de Week van de Mondhygiënist:

(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)

*Indien u voorlichting geeft in de praktijk, vink hieronder a.u.b. de dag(en) en tijd(en) aan, zodat deze verschijnen op de actiewebsite. Bij tussentijdse wijzigingen stuur een mail naar weekvandemondhygienist@mondhygienisten.nl.
 

Logo NVM Mondhygienisten