Aanmelden mondhygiënist

Week van de Mondhygiënist 2020

Maandag 16 tot en met zondag 22 maart organiseren we alweer de achtste editie van de Week van de Mondhygiënist (WvdM). Het doel van deze bewustwordingsweek blijft hetzelfde, maar het meedoen wordt voor jou als NVM-mondhygiënist makkelijker gemaakt. Dit alles met als doel: aandacht vragen voor het werk van de mondhygiënist en het uitdragen van het belang van een gezonde mond voor de algehele gezondheid. De focus ligt op het thema: Stralen doe je met een gezonde mond!’

NVM-mondhygiënisten bereidt een landelijke campagne voor. We vragen de leden de campagne regionaal en lokaal te ondersteunen met behulp van de aangeboden online toolkit en het drukwerkpakket per post.

Aandacht vragen kan zijn door flyers uit te delen op de markt, door poetsles te geven op een school, door een gezondheidscentrum te bezoeken, door checkups van 15 min. aan te bieden aan Etos-klanten, door voorlichting te geven in de apotheek, door de sociale media te bombarderen met posts, een rondleiding te geven in de praktijk, etcetera. Alles is denkbaar.

Meedoen is simpel … laat je gegevens hieronder achter en dan wordt automatisch een toegangscode voor de promotietoolkit toegestuurd.

NB. Alle deelnemers krijgen een samplepakket toegestuurd van sponsor Colgate (elmex) en sponsor GSK.

Hoofdsponsor Colgate zal deze bewustwordingsweek ondersteunen door een campagne i.s.m. drogist Etos. Stel jij ook check-ups van 15 minuten beschikbaar aan Etos-klanten om kennis te maken met de mondhygiënist?* Lees hier meer over de Etos-actie.
* De Etos-klant koopt in de Etoswinkel twee elmex actieproducten. De consument kijkt op de actiewebsite waar een deelnemende praktijk zit. De consument neemt contact op met een deelnemende praktijk. Als praktijk kun je de check-ups in overleg met de consument tot eind april zelf in je agenda inpassen. De Etos-klant levert als bewijs de Etos-kassabon in waarop de aankoop van twee elmex mondzorgproducten vermeld staat.

Samen maken we de boodschap groot!

>> 2 KRM-punten worden automatisch bij deelname toegekend! <<

 

Ja, hierbij meld ik mij aan voor deelname aan de Week van de Mondhygiënist van maandag 16 t/m zondag 22 maart 2020 en ik wil de (digitale) toolkit ontvangen.*
Algemene Voorwaarden deelname Week van de Mondhygiënist maart 2020
* Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 29 februari 2020. Na die tijd inschrijven betekent dat het samplepakket helaas niet meer kan worden toegestuurd.


Mijn activiteiten in de Week van de Mondhygiënist:

Meer informatie over de Etos-actie
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)

*Indien je voorlichting geeft in de praktijk, vink hieronder a.u.b. de dag(en) en tijd(en) aan, zodat deze verschijnen op de actiewebsite. Bij tussentijdse wijzigingen stuur een mail naar weekvandemondhygienist@mondhygienisten.nl.