Aanmelden mondhygiënist

Week van de Mondhygiënist 2021

De Week van de Mondhygiënist van 15 t/m 21 maart staat in de startblokken, maar gezien de huidige maatregelen weten wij als beroepsvereniging niet hoe de situatie komende maart is. Natuurlijk willen wij aandacht blijven vragen voor het werk van de mondhygiënist en het belang van een gezonde mond benadrukken. Ook in deze afwijkende situatie. We willen deze bewustwordingsweek in ere houden. De negende editie kan doorgang vinden. Hetzij enigszins aangepast naar een week met meer online activiteiten. Met als thema:
‘Stralen doe je met een gezonde mond!’

Mocht dit thema je bekend voorkomen, maart 2020 is deze landelijke campagne ook gelanceerd, maar helaas moest deze bij de start afgebroken worden i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus. We brengen deze campagne graag opnieuw met jou uit.

Sponsor Colgate zal deze bewustwordingsweek opnieuw ondersteunen. O.a. door een campagne i.s.m. drogist Etos en het beschikbaar stellen van samples. De actie is zichtbaar in de Etos-folder en op het mondzorgschap in de Etos-filialen. Als de situatie begin van 2021 het toelaat, deelt Etos aan de consument, bij aankoop van mondzorgproducten, een voucher uit die recht geeft op een check-up van max. 15 minuten + advies bij een deelnemende NVM-mondhygiënist*. Ook sponsor GSK stelt samples beschikbaar.
* De Etos-klant koopt in de Etoswinkel twee elmex actieproducten. De consument kijkt op de actiewebsite waar een deelnemende praktijk zit. De consument neemt contact op met een deelnemende praktijk. Als praktijk kun je de check-ups in overleg met de consument zelf in je agenda inpassen. De Etos-klant levert als bewijs de voucher in. De vouchers zijn geldig tot en met woensdag 30 juni 2021.

NVM-mondhygiënisten bereidt een landelijke campagne voor. Jou willen we als NVM-lid vragen de campagne regionaal en lokaal te ondersteunen met behulp van de aangeboden online toolkit en het drukwerkpakket per post (indien aangevinkt).

Aandacht vragen kan zijn door flyers uit te delen, door poetsles te geven op een school (kan ook online of met filmpje), door samenwerking te zoeken met een  gezondheidscentrum, door check-ups van 15 min. aan te bieden aan Etos-klanten, door de sociale media te bombarderen. Alles is denkbaar. Uiteraard alles binnen de haalbare grenzen, deze periode waarin het Coronavirus een rol speelt in ons leven.

Meedoen is simpel … laat je gegevens hieronder achter en dan wordt automatisch een toegangscode voor de promotietoolkit toegestuurd.

NB. Alle deelnemers krijgen een samplepakket toegestuurd van sponsor Colgate (elmex) en GSK (Sensodyne).

 

Samen maken we de boodschap groot!

>> 2 KRM-punten worden automatisch bij deelname toegekend! <<

 

Ja, hierbij meld ik mij aan voor deelname aan de Week van de Mondhygiënist van maandag 15 t/m zondag 21 maart 2021 en ik wil de (digitale) toolkit ontvangen.*
* Algemene Voorwaarden deelname Week van de Mondhygiënist maart 2021
* Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 28 februari 2021. Na die tijd inschrijven betekent dat het samplepakket helaas niet meer kan worden toegestuurd.


Mijn activiteiten in de Week van de Mondhygiënist:

Meer informatie over de Etos-actie
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)

*Indien je voorlichting geeft in de praktijk, vink hieronder a.u.b. de dag(en) en tijd(en) aan, zodat deze verschijnen op de actiewebsite. Bij tussentijdse wijzigingen stuur een mail naar weekvandemondhygienist@mondhygienisten.nl.