Aanmelden mondhygiënist

Week van de Mondhygiënist 2022
Van 14 tot en met 20 maart 2022 vindt de tiende editie van de Week van de Mondhygiënist plaats. De mondhygiënist draagt door preventieve mondzorg bij aan de kwaliteit van leven van de inwoners van Nederland en participatie binnen de samenleving. Net als voorgaande jaren benadrukken we daarom door middel van een communicatiecampagne het belang van een gezonde mond en vragen we aandacht voor het werk van de mondhygiënist. Het thema van de campagne is dit jaar: Hoe gezond is jouw mond?

Tijdens deze week wordt het waardevolle werk van de mondhygiënist niet alleen bij het publiek onder de aandacht gebracht, ook bij andere groepen. Denk bijvoorbeeld aan collega mondzorgprofessionals en andere (zorg)professionals waarmee je samenwerkt. Online, offline en ook live (als de geldende coronamaatregelen het toelaten) worden diverse activiteiten georganiseerd.

Meedoen is simpel! Vul het formulier hieronder in en meld je aan. Dan ontvang je automatisch een toegangscode voor de promotietoolkit.

In deze toolkit vind je het al campagnemateriaal en tips & tricks om bij te dragen aan een succesvolle week. Laten we samen de boodschap landelijk, regionaal en lokaal verspreiden om blijvend aandacht te vestigen op het belang van een gezonde mond. #samensterk

Het campagnemateriaal komt net als voorgaande jaren in de toolkit op de ledenwebsite van NVM-mondhygiënisten te staan. Je ontvangt hiervoor na inschrijving een toegangscode.

Heb je ideeën voor de actieweek? Laat het ons weten via weekvandemondhygienist@mondhygienisten.nl.

 

Ja, hierbij meld ik mij aan voor deelname aan de Week van de Mondhygiënist van maandag 14 t/m zondag 20 maart 2022 en ik wil de (digitale) toolkit ontvangen.*
* Algemene Voorwaarden deelname Week van de Mondhygiënist 2022


Mijn activiteiten in de Week van de Mondhygiënist:

(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)
(a.u.b. dag, tijd en locatie aangeven voor de actiewebsite)

*Indien je voorlichting geeft in de praktijk, vink hieronder a.u.b. de dag(en) en tijd(en) aan, zodat deze verschijnen op de actiewebsite. Bij tussentijdse wijzigingen stuur een mail naar weekvandemondhygienist@mondhygienisten.nl.